Microsoft 365

RIP Office 365, leve Microsoft 365!

Microsoft was er al een tijdje mee bezig.

De vervanging van de abonnementsmodellen Office 365 Personal en Home door Microsoft 365 Single en Family.

Wat maakt het verschil voor jou?

VEEL VOORDELEN VOOR DEZELFDE PRIJS

Microsoft gaat voor een all-in-one abonnement dat alle nodige tools bevat die je nodig hebt.

Microsoft 365 biedt  heel wat extra’s maar je betaalt er geen euro meer voor. Meer voordelen dus voor dezelfde prijs!

Voor Personal betaal je 69 euro per jaar en Family kost je 99 euro per jaar. Bestaande abonnementen worden automatisch omgezet.

Office 365 vs Microsoft 365

OFFICE 365 VS MICROSOFT 365: WHAT’S NEW?

  • De Paswoordmanager laat je weten of je mailadres en/of paswoord in een bepaald datalek gevonden is.
  • Vast in het Microsoft 365 abonnement: de Teams app voor particulieren. Deze heeft een flinke update gekregen om toegankelijker te zijn voor vrienden en familie én om videochats met elkaar te organiseren.
  • Word, Excel en Outlook krijgen een upgrade en er een heleboel nieuwe functies bij. Bij Word en de tekstverwerker in Outlook worden bijvoorbeeld betere formuleringen voorgesteld. Excel moet dan weer de persoonlijke financiën overzichtelijker houden en koppelt creditcard- en bankgegevens met het Microsoft-account.

COMING UP

Ben jij een bezorgde ouder? Dan zal ‘Family Safety’ app zeker iets voor jou zijn. Het is een app die binnenkort zal toegevoegd worden in het familieabonnement waarmee je je kinderen kan op volgen.

Eerst en vooral zal je de smartphones en het internet van de kinderen kunnen controleren. Zo wordt de schermtijd bijgehouden op Android-smartphones, Windows-apparaten en de Xbox.

Ook wordt de gebruikstijd van Netflix, games, social media en messenger-programma’s getoond, en je kan er websites mee white- en blacklisten.

Bovendien kan je via locatie-trackers en geofencing op de hoogte gehouden worden waar de kinderen zich bevinden als ze buitenshuis zijn.

Microsoft Family Safety