Van duur naar duurzaam

Refurbished

Refurbished staat voor "hergebruiken", "opnieuw gebruiken", "occasie", "tweedehands".

De meeste van onze refurbished toestellen die we verkopen komen van einde leasing contracten van 3 of 4 jaar, bij banken en grote bedrijven.

Dit zijn topmodellen van de grote merken (HP, Dell, Lenovo, enz...)

Deze toestellen worden door ons aangekocht via officiële kanalen waar er reeds een kwaliteitscontrole op uitgevoerd werd en waarvan de gegevens op deze toestellen zorgvuldig verwijderd werden door deze leveranciers. Enkel A-grade toestellen worden aangekocht bij deze leveranciers.

We hebben altijd een volledig gamma iPhones en iPads op stock aan zeer scherpe prijzen, A grade en met 2 jaar garantie !

Meer info op de Forza Refurbished productpagina.

Info

Garantie:
Op de desktop toestellen geven we een garantie van 2 jaar op het complete toestel. Op de laptop toestellen geven we een garantie van 1 jaar op het toestel en 1 maand op de batterij.

Opties:
Deze toestellen worden standaard van een SSD van 250 GB voorzien, wens je meer opslagcapaciteit of een uitbreiding van het geheugen dan is dit mogelijk.

Wisselstukken (spare-parts):
Daar dit de top modellen van de grote merken zijn, zijn er nog wisselstukken van deze toestellen beschikbaar.

Categorieën

Ben je op zoek naar een Refurbished toestel zoals vb. een printer of wenst u meer info over de Refurbished toestellen, stuur dan een mailtje naar info@page.be.

Desktop PC's

Laptops

Smartphones

Tablets

Refurbished Merken