Van duur naar duurzaam

Refurbished

Refurbished staat voor "hergebruiken", "opnieuw gebruiken", "occasie", "tweedehands".

De meeste van onze refurbished toestellen die we verkopen komen van einde leasing contracten van 3 of 4 jaar, bij banken en grote bedrijven.

Dit zijn topmodellen van de grote merken (HP, Dell, Lenovo, enz...)

Deze toestellen worden door ons aangekocht via officiële kanalen waar er reeds een kwaliteitscontrole op uitgevoerd werd en waarvan de gegevens op deze toestellen zorgvuldig verwijderd werden door deze leveranciers. Enkel A-grade toestellen worden aangekocht bij deze leveranciers.

 

Algemene info

Garantie:
Op de desktop toestellen geven we een garantie van 2 jaar op het complete toestel. Op de laptop toestellen geven we een garantie van 1 jaar op het toestel en 1 maand op de batterij.

Opties:
Deze toestellen worden standaard van een SSD van 250 GB voorzien, wens je meer opslagcapaciteit of een uitbreiding van het geheugen dan is dit mogelijk.

Wisselstukken (spare-parts):
Daar dit de top modellen van de grote merken zijn, zijn er nog wisselstukken van deze toestellen beschikbaar.

Ecocheques:
Kan ik refurbished toestellen ook betalen met ecocheques?

Ja, refurbished toestellen zijn duurzaam en goed voor het milieu omdat we ze hergebruiken. Zo reduceren we de afvalberg en helpen we onze planeet. Door hun ‘groene karakter’ mag je ze dus betalen met je ecocheques.

Categorieën

Ben je op zoek naar een refurbished toestel zoals vb. een printer of wenst u meer info over de refurbished toestellen, stuur dan een mailtje naar info@page.be.
Zie ook de Forza refurbished productpagina voor meer info ivm. ons gamma refurbished Apple producten.

Desktop PC's

Laptops

Smartphones

Tablets

Apple Watch series

iPhone kopen? Kies voor refurbished!

We hebben altijd een volledig gamma iPhones en iPads op stock aan scherpe prijzen, A grade en met 3 jaar garantie, 2 jaar op de batterij! Indien jouw kleur of model eventueel niet op voorraad is kunnen we het vlot verkrijgen. Meer info op de Forza Refurbished productpagina.

Refurbished Merken