Velleman elektronica - bouwdoosjes

Wie is Velleman?

Velleman is een Belgisch (gevestigd in Gavere bij Gent)  bedrijf, gespecialiseerd in oa. elektronica bouwdozen, studie & hobby zaken voor elektronica, zaken rond LED verlichting, en domotica, hobby gereedschappen... maar ook elektronische componenten. Velleman zit met aankopers in China, 3/4 de van alle elektronische componenten komen uit China. In Gavere hebben ze technici die heel wat controles doen, op allerhande modules en apparaten die ze invoeren.

Bij Velleman worden garanties serieus genomen, als iets niet voldoet dan kun je omruilen of  je geld terug krijgen. Wij appreciëren dat in alle geval. En zo komt Velleman zelf ook rap te weten wat goed is en wat niet goed is. We ervaren ook dat veel Velleman producten jarenlang leverbaar zijn.

Wij vinden er een goede prijs, kwaliteit en service verhouding!

www.velleman.be 

De Vertex Nano 3D-printer

De Vertex Nano (K8600) is een compacte versie van de welgekende Vertex 3D-printer. De Vertex Nano kan kleine gedetailleerde 3D-objecten afdrukken met afmetingen van max. 8 x 8 x 7,5 cm. De printer zelf meet 23 x 15 x 18,3 cm. De Vertex Nano wordt net als z'n grote broer geleverd als een zelfbouwkit en op een later tijdstip (nog niet aangekondigd) zal er ook een geassembleerde versie verkrijgbaar zijn.

De lanceerprijs van de Vertex Nano (K8600) zelfbouwkit bedraagt 349 euro. Interesse? Kom gerust eens langs of stuur een mailtje naar  afdrukdienst@page.be

Meer info en foto's zijn terug te vinden via deze productsite.

K8200 en k8400 3D printer

Onze Velleman topper is ongetwijfeld de k8200 en k8400 3D printer, met allerhande toebehoren, zie onderstaande links voor nuttige info en tips & tricks.

Algemene info met nuttige links: K8400 (Met dank aan Michel Heuts)

Hulp nodig bij het assembleren van de K8400 vertex printer? Deze pdf zet je op de goede weg:

K8400 Tips & tricks (Met dank aan Roger Vermeir)

De K8400 of Vertex printer is een zelfbouwkit van Velleman en is hier verkrijgbaar voor €549. We hebben er al een 10-tal van verkocht! Heb je vragen of interesse? Stuur een mailtje naar  afdrukdienst@page.be

Productsite: www.vertex3dprinter.eu/

Review: http://makezine.com/2015/11/05/velleman-vertex-3d-printer-kit-two-extruders-solid-value/

Velleman elektronica - bouwdoosjes

We vinden dit zeer leerzaam materiaal als kennismaking met elektronica, vandaar houden we enkele simpele kitjes (5 tot 10 euro, incl batt) op voorraad.

1. SMD kerstboom

 

2. Kerstboom met draad-componenten 

  • uitleg over het solderen van draad-componenten en werkbeschrijving voor deze kerstboom: kerstboom through hole
  •  voeding: een gewone 9V batterij

3. Elektronisch theelichtje: MK 167 

  • dit pakketje is ook met draad-componenten
  • werkbeschrijving voor het theelichtje: theelichtje
  • voeding: een knoopcel 2032

Voor info mailtje naar: info@page.be