Hersteldienst

Zowel voor particulier, éénmansbedrijf, KMO, klein bedrijf.

Al sedert de start van Page Computers beschikken we over een "eigen hersteldienst".

 

Werkt de computer traag?  Een virus of malware, spyware op de PC?  Problemen met de laptop of printer?  Problemen met de tablet of smartphone?

Page Computers beschikt over een eigen hersteldienst met 5 medewerkers. Bij ons kan je met al je multimedia problemen terecht. We hebben jarenlang ervaring in het herstellen van computers en laptops. Kom langs in de winkel of zie contact.  Kan je niet langskomen in de winkel dan hebben we ook een hersteldienst die ter plaatse kan komen voor het probleem te bekijken.  Kan het probleem ter plaatse niet opgelost worden dan zal de technieker het toestel meenemen naar de winkel.

KMO, éénmansbedrijf, kleine bedrijven.

Ieder bedrijf heeft wel één of meerdere computers staan, te samen met het vakmanschap van je onderneming vormt dit het hart van je onderneming!  Bij Page Computers kan u ook terecht voor het onderhouden en opstarten van je multimedia materiaal en netwerk.  Door de lange ervaring zijn onze techniekers die op verplaatsing werken bij bedrijven in staat om uw multimedia materiaal en netwerk te onderhouden en de problemen die ontstaan op te lossen.  Wij werken met de meest genomineerde merken qua hardware.

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek !

Wist je dat een server niet altijd meer nodig is in een bedrijf en er kan overgeschakeld worden naar een cloud-oplossing zowel voor je data als beheer van je e-mails.  Ook Page Computers kan je daarbij helpen de juiste keuze te maken.

Heb je nog een dure telefooncentrale staan in je bedrijf, misschien wordt het eens tijd om over te schakelen naar een VOIP oplossing.

 

Pagina in opbouw.