De Page-website (www.page.be) is een site van “Page cv”, Casselstraat 212, 8970 Poperinge.

Onze algemene voorwaarden staan vermeld onderaan elke pagina, onze webshop (https://shop.page.be) heeft een eigen “disclaimer” en  “algemene voorwaarden” die ook onderaan elke pagina vermeld staan.

Neem ze even door, zeker als je hier voor het eerst komt.  Zo weet je wat je van ons mag verwachten en wat wij van onze klanten verwachten.  Dat helpt ons om vlot en aangenaam met elkaar om te gaan.

Wat je zeker moet weten:

  • Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn niet bindend.
  • De aangeduide prijzen gelden enkel op het moment dat je de website bezoekt, uitgezonderd fouten met betrekking tot de afbeelding, waarvoor “Page cv” niet verantwoordelijk kan worden gesteld.
  • Wij kunnen op elk moment en zonder dat aan te kondigen prijzen aanpassen en informatie toevoegen, verwijderen of wijzigen.
  • Wij doen er alles aan om op deze website correcte en volledige informatie te geven, maar een foutje maken overkomt iedereen wel eens. Wij kunnen daar niet voor aansprakelijk gesteld worden.  Ook niet voor de schade die het gevolg zou kunnen zijn je bezoek aan deze website en het gebruik van de informatie die je hier vindt of net niet vindt.  Je begrijpt ook dat wij niet kunnen instaan voor de inhoud van de websites waarvan wij een link opgenomen hebben.
  • De teksten, foto’s, illustraties en gegevens op deze website zijn eigendom van “Page cv”. Je mag ze niet kopiëren, aanpassen of publiceren zonder dat je daarvoor op voorhand van ons expliciet toestemming gekregen hebt.

Lees zeker ook de algemene voorwaarden.

TIP: ontdek je een foutje op onze website geef die dan gerust door met mail naar info@page.be, we appreciëren dit zodat we de site correct kunnen houden.

Opmaak datum “disclaimer”: 23/09/2019
Laatst gewijzigd op: 13/12/2020