Onze pijlers

De Page-pijler:

Waar Selexion een zeer groot gamma heeft, om gans België te kunnen bedienen, in totaal een 200-tal "zelfstandige" winkels, proberen wij ons lokaal te beperken tot een zo klein mogelijk gamma, maar wel een gamma dat alle noden afdekt. Voor portabels bvb. hebben we een 20-tal typen op voorraad, waarvan we er een 5-tal sterk naar voor schuiven. Dit noemen wij onze TOPPERS.

Hét voordeel hiervan is, dat wij een heel gedegen kennis hebben van die typen, kennis, qua configureren, maar vooral ook qua herstellen. Eenmaal de toestellen buiten fabrieksgarantie kunnen we wisselstukken aankopen bij diverse leveranciers, dat betekent, dit toestel kunnen we vele jaren, tegen schappelijke kosten, en snel herstellen en onderhouden!

Dit is ook de manier waarop we groot geworden zijn:

  • We assembleren al vanaf 1990 zelf desktopcomputers, en doen dit nog steeds met veel liefde voor het vak en vakmanschap.
  • We verkopen ook al jaren occasie merk-PC’s, vast en portabel. Dit is ook weer met diezelfde filosofie. In bedrijfstermen spreekt men graag van TCO (total cost of ownership), daarin scoren we zeer goed.
  • En nog een modewoord: we zijn ook milieuvriendelijk. We kunnen ons materiaal in gebruik houden tot het 6–7-8 jaar oud is.

#vakmanschap

De Selexion-pijler:

Selexion is de grootste aankooporganisatie in Belgie, en onderdeel van Euronics, die een heel grote Europese speler is. Vandaar hebben ze heel wat aankoop-kracht, veel méér dan een individuele winkel. Ze ontvangen enorme reclamebudgetten van de fabrikanten, vandaar ook de zichtbaarheid van Selexion in de Vlaamse media.

Al méér dan 10 jaar zijn wij een vaste waarde bij Selexion. De webshop is ontworpen door Selexion zodat ieder lid van Selexion over dezelfde webshop beschikt. De voorraad voor leveringen van bestellingen die geplaatst worden via de webshop worden centraal gestockeerd zodat het mogelijk is om deze op een uiterst korte termijn te leveren. De service en vakmanschap wordt gedragen door de lokale winkels.  Ieder lid binnen de Selexion aankoopgroepering bepaald zelf zijn gamma die hij verkoopt.