Onze pijlers

De Page-pijler:

Waar Exellent een zeer groot gamma heeft, om gans België te kunnen bedienen, in totaal een 200-tal "zelfstandige" winkels, proberen wij ons lokaal te beperken tot een zo klein mogelijk gamma, maar wel een gamma dat alle noden afdekt. Voor portabels bvb. hebben we een 20-tal typen op voorraad, waarvan we er een 5-tal sterk naar voor schuiven. Dit noemen wij onze TOPPERS.

Hét voordeel hiervan is, dat wij een heel gedegen kennis hebben van die typen, kennis, qua configureren, maar vooral ook qua herstellen. Eenmaal de toestellen buiten fabrieksgarantie kunnen we wisselstukken aankopen bij diverse leveranciers, dat betekent, dit toestel kunnen we vele jaren, tegen schappelijke kosten, en snel herstellen en onderhouden!

Dit is ook de manier waarop we groot geworden zijn:

  • We assembleren al vanaf 1990 zelf desktopcomputers, gestart in een garage in de valkenberg te Poperinge, en doen dit nog steeds met veel liefde voor het vak en vakmanschap.
  • We verkopen ook al jaren occasie merk-PC’s (refurbished), vast en portabel. Dit is ook weer met diezelfde filosofie. In bedrijfstermen spreekt men graag van TCO (total cost of ownership), daarin scoren we zeer goed.
  • En nog een modewoord: we zijn ook milieuvriendelijk. We kunnen ons materiaal in gebruik houden tot het 6–7-8 jaar oud is.

#vakmanschap #Poperinge

De Exellent-pijler:

Exellent is een aankoopgroepering in België, een onderdeel van Connect-plus. Vandaar hebben ze heel wat aankoopkracht, veel méér dan een individuele winkel.

Al méér dan 10 jaar zijn wij een vaste waarde bij Selexion, en nu Exellent, eind 2020 hebben we ook de stap gezet naar het Select-plus verhaal. De webshop is ontworpen door Exellent zodat ieder lid van Exellent over dezelfde webshop beschikt. De voorraad voor leveringen van bestellingen die geplaatst worden via de webshop worden centraal gestockeerd, ter info in Brugge, zodat het mogelijk is om deze op een uiterst korte termijn te leveren. De service en vakmanschap wordt gedragen door de lokale winkels.  Ieder lid binnen de Exellent aankoopgroepering bepaald zelf zijn gamma die hij verkoopt.

Onze winkel behoort tot de nr. 1 in regio Poperinge - Vleteren - Heuvelland - Ieper. Zoals iedere Exellent vakman streven ook wij naar eerlijke prijzen en een klantgerichte service. U vindt hier uw vertrouwenspersoon.  Exellent, zonder twijfel de beste keuze !