VOIP van Foundcom

Wat hebt u nodig?

Indien u kiest voor VoIP hoeft u enkel te investeren in IP-telefoontoestellen.  Verder heeft u voldoende aan een stabiele internetverbinding en een VoIP abonnement. Bovendien bent u met VoIP niet gebonden aan een bepaalde werkplaats.

Om het even waar ter wereld kan u via het internet verbinding maken met uw online telefooncentrale. Dit kan zowel met uw vast toestel als met een mobiele telefoon, laptop of tablet. Kortom overal waar u een internetverbinding heeft, bent u bereikbaar op uw eigen intern nummer.

Wens je meer info of een vrijblijvend bezoek van onze technieker stuur dan een mailtje naar info@page.be !

Foundcom Telefooncentrale: Wat is Voice Over IP (VoIP)?

VoIP is de afkorting van ‘Voice over IP’. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren. Dit wil zeggen dat telefonie, op vandaag, mogelijk wordt via datanetwerken. Hiermee worden de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samengevoegd.

Anders geformuleerd vroeger had u effectief nood aan zowel een telefoon- als een internetnetwerk, terwijl het nu kan via slechts één bedrijfsnetwerk,namelijk het internet.

De traditioneel dure en lokale telefooncentrale verdwijnen meer en meer en moet plaatsmaken voor een virtuele telefooncentrale, die niet meer aanwezig is op uw bedrijfslocatie, maar die volledig draait in de cloud.

Dus waarom nog investeren in twee netwerken, als het met één enkel netwerk perfect mogelijk is in de cloud?

 

Belt u binnenkort ook in de cloud?

Als ‘early adaptor’ van nieuwe technologieën, ontwikkelde FoundCOM een online cloud-service in samenwerking met 3CX. Met andere woorden een online telefooncentrale die draait op een virtuele infrastructuur ofwel ‘in de cloud’. Uiteraard blijft u alle huidige functionaliteiten, die u gewoon bent van uw traditionele telefooncentrale,behouden.

Echter, met FoundCOM kiest u voor extra innovatieve functionaliteiten, die het bellen nog makkelijker en gebruiksvriendelijker maken. Daarnaast krijgt u toegang tot uw telefooncentrale via een online VoIP webplatform.

Dankzij het online VoIP webplatform kunt u alle configuraties afstemmen op de persoonlijke noden van uw bedrijf en dit via slechts enkele muisklikken. Gedaan met hoge onderhouds- en beheerskosten, lange installatietijden en het aanschaffen van hard- en software. Bovendien wordt uw telefooncentrale online onderhouden en bijgewerkt door FoundCOM, waardoor ze nooit veroudert.

Met FoundCOM kiest u dus voor ‘one-stop-shopping’ en een ‘fulloption-oplossing’.

https://foundcom.be/