VOIP van SkyHi

Wat hebt u nodig?

Indien u kiest voor VoIP hoeft u enkel te investeren in IP-telefoontoestellen.  Verder heeft u voldoende aan een stabiele internetverbinding en een VoIP abonnement. Bovendien bent u met VoIP niet gebonden aan een bepaalde werkplaats.

Om het even waar ter wereld kan u via het internet verbinding maken met uw online telefooncentrale. Dit kan zowel met uw vast toestel als met een mobiele telefoon, laptop of tablet. Kortom overal waar u een internetverbinding heeft, bent u bereikbaar op uw eigen intern nummer.

Wens je meer info of een vrijblijvend bezoek van onze technieker stuur dan een mailtje naar info@page.be !

SkyHi telefooncentrale: Wat is Voice Over IP (VoIP)?

VoIP is de afkorting van ‘Voice over IP’. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren. Dit wil zeggen dat telefonie, op vandaag, mogelijk wordt via datanetwerken. Hiermee worden de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samengevoegd.

Anders geformuleerd vroeger had u effectief nood aan zowel een telefoon- als een internetnetwerk, terwijl het nu kan via slechts één bedrijfsnetwerk,namelijk het internet.

De traditioneel dure en lokale telefooncentrale verdwijnen meer en meer en moet plaatsmaken voor een virtuele telefooncentrale, die niet meer aanwezig is op uw bedrijfslocatie, maar die volledig draait in de cloud.

Dus waarom nog investeren in twee netwerken, als het met één enkel netwerk perfect mogelijk is in de cloud?

 

In de cloud

SkyHi werkt volledig in de cloud, u heeft geen fysieke centrale meer nodig. Nieuwe bekabeling is vaak ook overbodig want de telefoons kunnen doorgelust worden.

Gebruiksvriendelijk

SkyHi is eenvoudig te configureren maar heeft toch massa’s functionaliteiten. Denk maar aan een keuzemenu, wachtrijen en mobiele apps.

Economisch

SkyHi is tot 50% goedkoper dan een klassieke centrale en boost uw telefonerende medewerkers hun productiviteit met minstens evenveel.

Ontdek de 3 formules

https://www.skyhi.be