Printers

Tip: Zie webshop voor winkelvoorraad

Inkjetprinters

De "inktdruppel" wordt op het papier gespoten door gebruik te maken van een bepaalde technologie. Deze printers kunnen goedkoop gefabriceerd worden en kunnen fraaie resultaten laten zien. Bepaalde types van inkjetprinters zijn niet zo zuinig in het inktgebruik.

In het gamma van inktjetprinters heeft men types waar de printkop op de cartouche verwerkt zit of waar de printkop apart van de inktpatronen verwerkt is.

Afhankelijk van hoeveel pagina's men afdrukt kiest men de technologie:

Drukt men minder dan 50 pagina's per maand af dan is het beter voor te kiezen voor een printer waar de printkop in de cartouche verwerkt zit. Drukt men meer dan 50 pagina's per maand af dan is er binnen het HP gamma de officejet printers die 50 % goedkoper afdrukken dan een laserprinter.

Deze printers zijn voornamelijk ontworpen voor documenten op een goedkope manier af te drukken.

Overzicht inktjetprinters op onze webshop, vind je een model niet terug of is deze niet op stock?  Stuur dan een mail naar info@page.be

 

Laserprinters

Drukt tekst of afbeeldingen af door "toner" (zwart of gekleurd poeder) aan het papier te hechten, nadat de toner op het papier aangebracht is wordt de toner op het papier "gebakken".

Deze printers zijn voornamelijk ontworpen voor wie veel afdrukt.  Het afdrukken gebeurd ook vlugger dan bij een inkjetprinter. Minder tot nauwelijks geschikt voor het afdrukken van foto's.  Deze printer heeft ook geen last van het uitdrogen van de cartridges.

Overzicht laserprinters op onze webshop, vind je een model niet terug of is deze niet op stock?  Stuur dan een mail naar info@page.be