EIGEN ASSEMBLAGE DESKTOP PC'S

Eigen assemblage computers

Al sedert de start van Page Computers assembleren we ook computers, gedurende deze jaren hebben we hierin een ruime expertise opgebouwd.

Voor deze eigen assemblage computers worden er enkel onderdelen gebruikt van gerenomeerde merken zoals Gigabyte, Intel processoren, Western digital, Kingston, enz. Deze toestellen zijn ook voorzien van de meest recente types van processoren.

Deze desktops worden voorzien van Windows, Antivirussysteem, Software voor CD/DVD te branden, diverse viewers en hulpprogramma’s. Voor Office kan er gekozen worden tussen Microsoft (betalend) en Libreoffice (gratis). We zetten gratis alle gegevens over + installeren je printer enz… (volledig startklaar)

4 type desktops:

Garantie

Op deze toestellen geven we een 3-jarige garantie op de onderdelen, op de Page KUBB is er 5 jaar garantie op de onderdelen.

Kan ook naar wens van de klant geconfigureerd worden!

vb. Slechts 1 SSD van 1TB, Windows 10 Pro, enz...

Deze desktops kunnen naar wens van de klant aangepast worden, echter adviseren we om niet lager te starten dan een I3 processor tenslotte wordt een desktop computer aangekocht voor vele jaren nuttig te gebruiken.

Ook game pc’s maken we volledig op maat: Zie onze Game PC pagina voor meer info.

Voor onze eigen assemblage pc gebruiken we standaard een kast van Antec.
Wens je liever een andere kast voor je desktopcomputer dan is dit zeker mogelijk.