Netwerken

Unify

Al ruime tijd verdelen we producten van de Ubiquiti Unifi reeks en hebben we al heel wat positieve ervaring en kennis opgedaan met dit product.
Het is een product met Enterprise mogelijkheden maar met een prijs voor kleine ondernemingen.

Ondertussen is hun gamma van Ap's al sterk uitgebereid naar Switchen, Gateways , camera , ...

De grote kracht van hun producten zit hem in hun centraal beheer systeem via hun controller. Die  zowel als software of via een hardware key kan gedraaid worden.

Met de controller beheerd u alle Unifi hardware in u netwerk en maakt u aanpassingen aan u toestellen in slechts enkele klikken. In combinatie met hun gateway beveiligd u , uw hele netwerk en hebt u een overzicht van welke toestellen allemaal verbonden zijn. Via Deep packet inspection hebt u zelf een overzicht welke diensten er er meest gebruikt worden binnen u bedrijf.

Het opzetten van een gastennetwerk voor bezoekers , Facebook checkin voor gasten , ... zijn maar 1 van de vele mogelijkheden met de Unifi Reeks.

Met andere woorden, Unifi bied u tal van mogelijkheden die grote merken bieden maar tegen een fractie van de prijs.

Axs Guard

Internet beveiliging blijft één van de aandachtspunten voor elke onderneming, klein of groot, hackers maken geen onderscheid.

Ook typische gevaren zoals spam, virussen, phishing en andere hou je best tegen voor ze op je netwerk komen. Tegelijkertijd wil je ook je werknemers beter beschermen maar ook beperken en controleren wat zij op het internet doen. Eventueel wil je ook thuiswerk mogelijk maken en tenslotte zijn er met GDPR wettelijke verplichtingen om de nodige maatregelen te nemen voor de beveiliging van private data.

Dat wordt dus een complexe opdracht maar wij hebben met partner AXS GUARD een echte totaaloplossing in huis.

AXS GUARD is een alles-in-één, Internet beveiligingsoplossing die u beschermt, die zorgt voor controle, voor de internetverbindingen en voor rapportering.

Het is een volledig modulair systeem dat meegroeit met uw bedrijf en behoeften, en een uitstekende reputatie heeft, ook op service en support.
Je kan AXS GUARD aankopen of als een service gebruiken.

Het is een 100% Belgisch product met mooie referenties in vele bedrijven en ook lokale overheid.

Servers

Is uw bedrijf aan een nieuwe server toe of geeft u advies nodig?
Wij helpen u hierin graag verder. Met Dell Servers op maat kunnen wij u de beste oplossingen aanbieden voor uw bedrijf in alle prijsklasses.

Nas servers

Een Nas is een Network attached storage of met andere woorden een Externe schijf die je op uw Netwerk kan aansluiten. Een Nas kan dus als server gebruikt worden voor al uw Documenten , Foto's ,.. voor een fractie van de prijs.

Synology heeft echter tal van andere mogelijkheden:

  • Private Cloud : Altijd en overal toegang tot u gegevens, zelf Offline via Cloudstation maar dan op uw eigen infrastructuur.
  • Camera Bewaking: Opname van u Camera's ,Live weergave via Apps , ...
  • Backup oplossing
  • Mail Server

On-site

Page Computers komt On-site voor het opbouwen, beheren of aanpassen van uw netwerk. Werkt uw netwerk niet zoals het moet , ziet u de bomen door het bos niet meer door een kluwen van kabels of moet alles gewoon eens op punt gezet worden? We komen hiervoor ter plaatse om u de beste oplossing aan te bieden.

Plaatsen van een Server rack voor alle Netwerk bekabeling en/of servers geeft u niet alleen een beter overzicht van alle bekabeling maar zorgt er ook voor dat onderbrekingen minder voorkomen en sneller opgelost worden.

Voor meer info: info@page.be of 057/34.67.67