Page Kubb

Prijzen en specificaties

Page KUBB (12 x 12 x 12 cm) desktop pc met krachtige specificaties!

Deze mini pc is ideaal voor handelszaken, kantoren, privégebruik. Je kan de kubus laten bedrukken met je logo, de behuizing is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Aluminium afwerking in diverse kleuren of een houten behuizing in verschillende motieven. Hieronder stellen we onze basisconfiguratie voor, deze kan aangepast worden naar wens (verschillende cpu's, ram & opslagruimte uitvoeringen). Je krijgt 5 jaar garantie!

Specificaties:

 • Processor: Intel Core I5-1135g7, 11de generatie, 2.4 Ghz (Max:4.20 Ghz) 4 Cores 8 threads
 • Memory: 16 GB DDR4 Ram 2660Mhz, 2 x 8 GB.
 • SSD: 500 Gb Western Digital Blue, gemonteerd in snelle  M2 NVMe slot van moederbord.
  • 2 X HDMI aansluitingen voorzien.
  • USB: 2x  3.0, 4 x 2.0, 1 x usb-c aansluitingen voorzien.
  • Draadloze Wifi 6 + vaste netwerkpoort
  • 2 RAM sloten, 1 sata aansluiting & 1 m.2 slot vrij
 • Externe Voeding: 180 Watt.
 • Windows 11 home voor geïnstalleerd (Pro kan mits meerprijs).

Garantie:  5 jaar op de onderdelen.

€ 1140 btw in met assemblage en configuratie.

Datum laatste wijziging: 13/11/2021

De nieuwe generatie desktop computer

Kubb is meer dan een uitzonderlijke desktop computer, naast een zeer mooi design en zijn kleine formaat, is het ook een concentratie van technologieën met uitzonderlijke professionele prestaties.

De kleine Kubb kan je personaliseren en is perfect te integreren thuis.

Zijn prestaties en kleine formaat maken hem efficiënt en ook geschikt voor alle werkplekken.

Maximale prestaties… alles in stilte

De Kubb is gebouwd rond geavanceerde CPU’s, uitgerust met DDR4 – 2400 MHz geheugen, SSD M.2 NVMe SSD en is geoptimaliseerd voor uitzonderlijke prestaties bij het gebruik van multimedia-, financiële-, kantoor- of andere beheertoepassingen.

Uitzonderlijke prestaties, en daarbij het comfort van een extreem stille computer.

Blijf verbonden

Deze mini-pc heeft alle aansluitmogelijkheden van een conventionele desktopcomputer en is geschikt voor alle manieren van werken. U kunt verbinding maken met internet via een kabel met de RJ45-poort of draadloos met de ingebouwde wifi.

Dankzij Bluetooth ben je ook rechtstreeks verbonden met je andere toestellen, zoals uw smartphone, tablet of andere draadloze apparaten.

De talrijke USB-poorten optimaliseren de gegevensoverdracht tussen uw verschillende externe apparaten. Er zijn 2 HDMI poorten voorzien en 1 snelle Thunderbolt 3 poort.

4K UHD ultra-realistisch

Kubb voor thuis, het ideale digitale instrument voor een echte Home-cinema. Ga rustig in uw zetel zitten en bekijk uw 4K-films of TV programma’s.

Tijdloze elegantie

Het kleine formaat, de tijdloze vorm (een kubus van 12 cm) maken het tot een aantrekkelijk, intrigerend en fascinerend instrument dat zich perfect kan integreren in uw werkomgeving op kantoor of thuis.

Multi-functioneel computer

De Kubb is ideaal om te werken, op internet te surfen, multimedia-inhoud te realiseren of te consulteren en  tergelijkertijd te genieten van een betere visuele ervaring, meer vloeiendere beelden … alles in high definition!

Werken met één of meer schermen

De Kubb werkt met tot drie onafhankelijke beeldschermen dankzij de HDMI- en Type-C-poorten, waardoor u alle vrijheid hebt die u nodig hebt voor dagelijkse multitasking.

Verwisselbare omhulsels

Kubb bestaat uit twee elementen, 100% gemaakt in Europa: Een IT basis en een wisselbaar omhulsel.

Elke omhulsel, werd individueel met de hand vervaardigt en trekt zijn bron uit het hart van ons artistiek en cultureel erfgoed. Het is een subtiel mengeling tussen de laatste IT technologiën en het werk van ambachten in sectoren zoals metaal, ijzerwerk, boilermakers, houten meubels en leerproducten.

Het is altijd mogelijk om het uiterlijk van de Kubb te veranderen door simpelweg het omhulsel te wisselen.

Toon uw stijl….
… door uw Kubb te personaliseren.

Van een eenvoudige logo tot een echte en met de hand gemaakte personalisatie.