Geachte klant,
naar aanleiding van de tweede lockdown om het coronavirus te bestrijden, moeten we ons reorganiseren in de winkel.

Maar laat ons eerst en vooral zorgen voor elkaar zodat we allemaal door deze moeilijke tijden geraken !
Hou het veilig en volg de maatregelen, want er is niets kostbaarder dan een mensenleven.

Vanaf 02/11/2020 is de winkel gesloten en worden er geen klanten meer toegelaten in de winkel!
Indien nodig werken we in de winkel maar dan achter gesloten deuren en met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Op de onder vermelde werkwijze kunnen we jullie verder helpen.
We zijn via e-mail op telefonisch te bereiken gedurende de gekende openingsuren en dit van 9.30 tot 12.00 en 13.30 tot 18.30 (maandag voormiddag en de zondag gesloten, de zaterdag tot 18.00 uur).  Telefonisch pas vanaf 3/11

Heb je vragen of technische problemen stuur dan bij voorkeur een mail naar info@page.be en vermeld hierin zeker een telefoonnummer waar we je indien nodig kunnen op bereiken. Kun je geen mail sturen bel dan vanaf 3/11 naar 057/34.67.67
Hou rekening met dat er een minimum personeel aan het werk is, bepaalde herstellingen of bijstand via e-mail of telefonisch kan daarom wat langer duren!

Via de webshop kan je bestellen en laten leveren aan huis. Indien je besteld via de webshop kies dan bij voorkeur de mogelijkheid voor te betalen via bancontact.
Kan je niet bestellen via de webshop stuur dan een mail naar info@page.be of bel naar 057/34.67.67, ophalen is dan mogelijk, mits afspraak in ons “Page afhaalpunt”.  De werkwijze hiervoor wordt doorgegeven via e-mail of telefonisch.
Afhalingen van bestellingen of herstellingen kan enkel mits een afspraak, zonder afspraak is dit niet mogelijk !

Opmerkingen:

  • Staat er bij de webshop “Online niet op stock. Bel uw vakman voor zijn lokale voorraad” stuur dan een e-mailtje of bel ons eens op, van sommige toestellen hebben we lokale voorraad.
  • Vind je iets niet op de webshop neem dan zeker contact op via e-mail of telefonisch.
  • Indien nodig gebruiken we onze “hulp op afstand” voor problemen op te lossen.  Zie na of je beschikt over de correcte versie. Deze kan je vinden op de volgende pagina.  Verwijder onze oude versie, te herkennen aan de groene achtergrond en vervang deze met de volgende.
  • Nogmaals de vermelding dat je zonder afspraak zich niet mag begeven naar ons “Page afhaalpunt”.  Onze collega’s van Page Electronica kunnen jullie niet helpen met mogelijkse problemen.
  • En zoals er tijdens de persconferentie , waar de nieuwe maatregelen vermeld werden, “KOOP LOKAAL”. #kooplokaal #koopbelgisch