Sinds begin dit jaar gebruiken we de oude, naastliggende, Beernaert gebouwen voor stockage. Onze computerwinkel is verhuisd naar het recente deel van de Beernaert gebouwen. Maar alle vrijgekomen ruimte is ondertussen al in gebruik genomen voor assemblage werk. We hebben een jaar van uitzonderlijke groei: er zijn in het najaar een 20-tal medewerkers bijgekomen, en we zitten nog met achterstand op ons werk, waardoor we nog mensen zoeken. Langzaam aan kwam het besef dat het niet verstandig is om alles hier in de Casselstraat te houden.

In die zin was het een gelukkig toeval dat er nog een degelijk gebouw te koop stond op de site TRIAS, in de Frankrijklaan.

Dit gebouw werd 22 jaar geleden gebouwd door Barco, en is volledig volgens de veiligheidsvoorschriften voor elektronica-fabricage. Tientallen medewerkers van onze firma hebben daar jaren gewerkt. We weten dus waar we aan beginnen.

Welk werk we waar gaan doen zal dan verder uitgezocht worden.

Update 2019: Zie pagina gebouw.