Onze gebouwen

Onze adressen op de kaart

Frankrijklaan 22, dit is op ongeveer 2 km van de markt van Poperinge, en ongeveer even ver van het treinstation. Het is 5 minuten rijden van onze firma: volg ring richting Ieper, na 2 km op de ring, kruispunt Megalec-Hubo, rechtsaf, ons gebouw is gelegen aan de overkant van Unitron (via Frankrijklaan verder rijden bereik je ook de expresweg richting Ieper)

In de Casselstraat zijn onze gebouwen uitgebreid met de woning nr. 214,  de oude stock nr. 216 en een recenter gebouw met appartementen boven, 216-220.  Hier is nu ook de winkel in ondergebracht, nr. 222.

  Industriezone: PCB assemblage, Frankrijklaan 22 - 8970 Poperinge
  Fabricage kabelbomen/assemblage apparaten, Casselstraat 210 - 8970 Poperinge

PCB assemblage via Google Maps
Fabricage kabelbomen en assemblage apparaten via Google Maps

Info gebouwen Casselstraat

  • Ateliers zijn in nummer 210. (linkerdeel gebouw)
  • Stockage en werkvoorbereiding is in nummer 216. (oude gekalkte gebouw)
  • 12 appartementen nummer 220 A tot L, in het uiterst rechts gedeelte van het gebouw.
  • Koer laden/lossen: uiterst rechts is er een ingang voor vrachtwagens.
  • Winkel: Page Computers is op nummer 222.

Extra info voor de huurders

  • Adres: Casselstraat 220 A (2 ramen linkerkant) tot F op eerste verdiep en 220 G tot L op tweede verdiep.
  • 8 keer app met 2 slpk +-70 m² - B&G studio - F&L app. met 1 slpk
  • Verhuurder: Page NV, Casselstraat 210, Poperinge - Eva Page , voor inlichtingen liefst mailen naar evaverhuur@outlook.com of  ga via de winkel Page, Casselstraat 222
  • Huur-rek.nr.: BE55 7360 4044 7044
  • Extra info: Er is een bushalte op 150 meter, de markt is 1 km ver.

Luc Page,  luc@page.be (in geval van nood, tel. Luc: 0475 62 84 71)

2018: Uitbreiding - Barco-site, atelier, winkel

Page NV en Futurn NV hebben een principepsakkoord gesloten waarbij Page NV het laatste stuk van de vroegere Barco site in Poperinge zal verwerven. De totale site heeft een oppervlakte van ruim 3 ha en wordt door Futurn herontwikkeld tot bedrijvenpark Trias, verwijzend naar de 3 omliggende straten. Na eerdere transacties met andere Poperingse bedrijven werd nu het laatste deel van de site verkocht aan Page NV. Page verwerft hierdoor een terrein van +/- 1,1 ha met +/- 3.500 m² gebouwen.

Luc Page bevestigt: “Sinds begin dit jaar gebruiken we de oude, naastliggende, Beernaert gebouwen voor stockage, terwijl onze computerwinkel verhuisd is naar het recente deel van de Beernaert gebouwen. Maar alle vrijgekomen ruimte is ondertussen al in gebruik genomen voor assemblagewerk."

"We hebben een jaar van uitzonderlijke groei: er zijn in het najaar een 20-tal medewerkers bijgekomen en we zitten nog met achterstand op ons werk, waardoor we nog mensen zoeken. Langzaamaan kwam het besef dat het niet verstandig is om alles hier in de Casselstraat te houden. In die zin was het een gelukkig toeval dat er nog een degelijk gebouw te koop stond op de site TRIAS, in de Frankrijklaan.”

“Dit gebouw werd 22 jaar geleden gebouwd door Barco, en is volledig volgens de veiligheidsvoorschriften voor elektronica-fabricage. Tientallen medewerkers van onze firma hebben daar jaren gewerkt. We weten dus waar we aan beginnen. Welk werk we waar gaan doen zal dan verder uitgezocht worden.”

Casselstraat 210, Poperinge

Frankrijklaan 22, Poperinge